Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Nòch ÉNNE mi de jas èn!

Nòch ÉNNE mi de jas èn!

22/04/2023 - 19:30 tot 23:30

Harmonie Eendracht Meijel komt terug met een nieuw concept als vervolg op de succesformule ‘Wòr Méél Gröts Òp Is! Op 21 en 22 april nemen zij jullie mee naar de grootste kroeg van Meijel en omstreken. Herinneringen uit de kroegen komen naar boven en herkenbare hits worden gespeeld.
Artiesten afkomstig uit Meijel en omliggende dorpen brengen herkenbare hits uit de kroegen ten gehore, waarbij er wordt teruggeblikt met herinneringen uit de kroeg.

Het nieuwe concept Vrienden van… start haar editie met ‘Nòch ÉNNE mi de jas èn’. De titel wordt afgeleid van het moment dat het tijd is om te gaan in de kroeg, maar een avond in de kroeg afsluiten gebeurt niet zomaar. Een avond vol herinneringen gemaakt door muziek, vrienden/familie en de verhalen die verteld worden. De juiste hits klinken door de speakers, gezellige vrienden/familie om je heen en de jas gaat aan, maar dan is het moment: ‘Nòch ÉNNE mi de jas én!

Wat zijn jouw herinneringen aan De Pannesjop? De Treffer? Dotje? Apollo? Kubke? ’t Maf Centrum? De Heere van Meijel? Café de Siem? De Vangrail? Welke muziek komt er bij jou naar boven als je terug denkt aan de kermis in Beringe? Het Kloster? Aerts? Club Ultra?

Deze herinneringen en de hits uit de kroeg zorgen voor een avondje uit voor jong en oud! Zien we jullie in de leukste kroeg van Meijel en omstreken? Op vrijdag 21 april kun je zittend plaatsnemen in de grootste kroeg van Meijel en omstreken en op zaterdag 22 april kun je een staplek veroveren in deze kroeg!

Ga je mee feesten in de leukste kroeg van Meijel en omstreken op de muziek van toen en nu?
Houd dan onze sociale media in de gaten voor meer informatie en de start van de ticketverkoop.
www.harmoniemeijel.nl of www.facebook.com/vriendenvaneendracht

Gegevens

Datum:
22/04/2023
Tijd:
19:30 tot 23:30
Serie:
Evenement Categorie:
Site:
www.harmoniemeijel.nl

Locatie

D’n Binger
Alexanderplein 2
Meijel, Limburg 5768 BE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
077 466 1868
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Harmonie Eendracht Meijel
E-mail:
info@harmoniemeijel.nl
Bekijk de site van Organisator
Zet Notificaties aan OK Nee dankje