Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Promsconcert Koningslust

Promsconcert Koningslust

25/10 - 19:30 tot 22:30

€15

Happy Together luidt het motto van het Promsconcert van Fanfare en Drumband EMM in Koningslust. Een feestelijk evenement met tal van artiesten.
Het combo telt vier muzikanten en er komen maar liefst zes zangers en zangeressen en ook de blazerssectie van het muziekgezelschap wordt aangevuld met enkele koperblazers.
Gezongen wordt door Ludgard Scheres van de Breurkes, Sandra Korsten van onder meer Force 10, Nadieh Koldeweij, backing vocal bij de Indy Soul band Phie Enswie en Geert Geurts, de Baolderse Elvis Presley. En ook twee leden van E.M.M. zingen: Simone Loozen zingt bij Decatalyzed en Jannes Maas, zanger bij 40 Jukes.

De fanfare, die volgend jaar 80 jaar bestaat, laat hiermee een heel ander geluid horen dan gebruikelijk. En ook het repertoire is anders. Het orkest brengt twintig popnummers waarop gedanst kan worden, zoals Let me Entertain You van Robbie Williams, Multicolor van Son Mieux, Late at Night van Maywood en I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston.

De Sprunk wordt omgetoverd in een feestelijke poptempel waar op 25 en 26 oktober het festijn zal plaatsvinden. De zaal is op beide avonden om 19.30 uur open, een halfuur later begint het evenement. Tickets kosten €15,- en zijn te bestellen via www.fanfarekoningslust.nl.

Gegevens

Datum:
25/10
Tijd:
19:30 tot 22:30
Serie:
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://fanfarekoningslust.nl/

Locatie

De Sprunk. Koningslust
Rector Isidorisstraat 7
Koningslust, Limburg 5984NB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0648255578
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Fanfare en Drumband EMM
Telefoon:
0648255578
E-mail:
info@marcvandersterren.nl
Bekijk de site van Organisator
Zet Notificaties aan OK Nee dankje