Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouw&Co event

30/09/2018 - 10:00 tot 17:00

Vragen over een ophanden zijnde nieuwbouw, verbouw, renovatie of verduurzaming van uw woning? Maar liefst zestien regionale experts beantwoorden ze graag op de tweede editie van het Bouw&Co. event op zondag 30 september van 10:00 tot 17:00. Het event vindt plaats in de aluminium kozijnenproductie van Bohaco in Meijel die ook te bezichtigen is. Ontvang vrijblijvend informatie en advies in een gezellige sfeer.

Zestien regionale experts rondom het thema bouwen en wonen hebben zich opgesteld in de showroom en aluminium productie van Bohaco. Zij geven bezoekers zondag graag een betrouwbaar antwoord voor een goede start van hun (ver)bouwplannen. Maak kennis met Aquafun Wellness, Bohaco, Bouwbedrijf Stammen, Bouwmaterialen Neerkant, Bureau B, Dakdekkersbedrijf Versteegen, De Haardstede, EM Interieurmakers, Glasatelier Smits, Isoprofs, Maison Makelaars, M-Sjtiehl, Rabobank, Rietdekkersbedrijf Basten, Slaats Tegelwerken Neerkant en Vestjens Installatietechniek. Dit alles vindt plaats in een informele setting. Natuurlijk is er ook een kopje koffie of thee en een springkussen voor de kinderen. Bezoekers maken bovendien kans op een aantal leuke prijzen van de deelnemers! Op zondag organiseren de winkels in het centrum van Meijel bovendien “Beleef Meijel” met modeshows, (food) standjes, oldtimers en live muziek. Bezoekers maken gratis gebruik van Simon’s Peel Shuttle die rijdt tussen het Bouw&Co. event en Beleef Meijel.

Het evenement vindt plaats bij familiebedrijf Bohaco, dat al sinds 1979 werkt volgens de filosofie “goed bekeken ’n klasse beter”. Ze produceert zelf kunststof en aluminium ramen, deuren, serres, lichtstraten, overkappingen en glazen schuifdeuren. Garagedeuren, zonwering, horren en rolluiken levert zij van gerenommeerde merken. Het volledige traject van advies en tekenwerk tot montage en service vindt plaats in eigen huis. Tijdens het open huis van Bohaco maken bezoekers op een laagdrempelige manier kennis met de producten. Ook kunnen ze hun plannen bespreken met de ervaren adviseurs. Aanstaande zondag hebben zij bovendien de mogelijkheid een kijkje te nemen in de aluminium productie.

De eerste editie in 2017 was zeer succesvol. Hoewel de bouwsector toen nog onder druk stond, waren er veel tevreden bezoekers. Consumenten blijken op te kijken tegen een verbouwing en zitten met veel vragen. Ze hebben behoefte aan kennis en advies van partijen die ze vertrouwen. Tijdens Bouw&Co. krijgen ze laagdrempelig de kans vragen te stellen en advies in te winnen. Dat klanten dit waarderen blijkt wel uit de positieve reacties van afgelopen jaar zoals “goed opgezet”, “zeer goede partijen” en “perfecte ontvangst”. Met het aantrekken van de bouw verwachten we dit jaar nog meer belangstelling. We hopen in ieder geval onze klanten en die van de deelnemende vakmensen hiermee in het zadel te helpen.

Het Bouw&Co. event en open huis van Bohaco vinden plaats op zondag van 10:00-17:00 uur in de aluminium productie en showroom van Bohaco. Beiden zijn gelegen aan de Bosrand 7 in Meijel. Voor meer informatie kijk op bohaco.nl, volg het event op Facebook of bel (077) 396 11 22.

Gegevens

Datum:
30/09/2018
Tijd:
10:00 tot 17:00
Evenement Tags:
,
Site:
www.bohaco.nl

Locatie

Bohaco Meijel
Bosrand 7
Meijel, 5768 RZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
077 396 1122
Site:
www.bohaco.nl