Persoonlijk, smaakvol en ambachtelijk sinds 1910. Slagerij van den Beuken is al 115 jaar gevestigd in het Limburgse peeldorp Meijel. Vader Jan (Jan van Driekus Max) droeg januari 2015 de hakbijl met trots over aan zoon Erwin, de vierde generatie uit een échte slagersfamilie. Samen met het team zetten Erwin en Sandra vol trots en passie deze traditie voort.
Deze week in de aanbieding
Samen geniet met Pasen.
Bourgondisch Peel Paashammetje
Feest op tafel! Huisgemaakt, zowel koud als warm te gebruiken. Heerlijk bij asperges!
Kip Krokant Schnitzels
Alleen opwarmen en elke 4e GRATIS!
Asperge Sleetje
Seizoenstopper: ovensleetje met asperges, Hollandaise saus én natuurlijk slagerham!
Cheddar Vink met Katenspek
Heerlijk gekruid gehakt, gemengd met cheddar omwikkeld met katenspek. Elke 4e GRATIS.
Smakelijke Paasdagen.
Koningsdag zaterdag 26 april gesloten.
Van den Beuken Uw Slager. Sinds 1910
Openingstijden
Woensdag 8.30 – 12.30 / 13.30 – 17.30 uur
Donderdag 8.30 – 12.30 / 13.30 – 17.30 uur
Vrijdag 8.30 – 17.30 uur
Zaterdag 8.30 – 13.00 uur




Wist je dat?
Wist je dat ons varkensvlees mals, gezond en buitengewoon lekker is. We hebben dit te danken aan de combinatie van een bijzonder varkensras en een uitgekiend dieet. Zijn voer is een samenstelling van zuivere tarwe, gerst en mais, gemengd met olijfolie. Dit zuivere ingrediënt verbetert niet alleen de smaak, maar bestaat ook voor meer dan de helft uit oliezuur, een gezond mono-onverzadigd vetzuur. Het vetzuur dat zo in het vlees terecht komt heeft een cholesterolverlagend effect. Duroc d’Olives is alleen verkrijgbaar bij de betere slager.