Site pictogram Meijel24

Ontdek lokaal talent tijdens De Week van de Limburgse Popmuziek

duha127 – depositphotos.com

De Week van de Limburgse Popmuziek keert terug naar Peel en Maas voor haar derde editie. Zet zondag 7 en woensdag 10 juli alvast in je agenda, want dan transformeert Kerkeböske in Helden tot een bruisend festivalterrein.

De Week van de Limburgse Popmuziek

Dit gratis evenement, georganiseerd door PopPlaza in samenwerking met Pop in Limburg, biedt een podium aan lokaal muzikaal talent. Het festivalterrein wordt uitgerust met twee podia en een foodtruck, zodat je kunt genieten van geweldige muziek en heerlijk eten. Of je nu fan bent van bands of liever luistert naar singer-songwriters, er is voor ieder wat wils. Wie weet kom je een bekend gezicht tegen of ontdek je een band die straks op de grote festivals staat.

De line-up van deze derde editie is indrukwekkend: SanThé, Article 5, Holy CRAP, 40 Jukes, Brand New RIOT, Eva & Larissa, The Sheds, Joey Boss, The Replaceables, Ap & Nikki, Wonder-ish, Yaéla, Rob de Peel Troubadour.

Mis deze kans niet om lokaal talent te ontdekken en te genieten van twee dagen vol muziek en gezelligheid. Kom naar Kerkeböske in Helden op zondag 7 en woensdag 10 juli en laat je verrassen door de muzikale rijkdom van Peel en Maas.

Mobiele versie afsluiten