Site pictogram Meijel24

Femmes Vocales viert 30 jarig bestaan met jubileumconcert

Op zaterdag 5 oktober viert Femmes Vocales haar 30 jarig bestaan met een jubileumconcert in gemeenschapshuis D’n Binger in Meijel. De zaal gaat open om 19.00 uur en het concert zal om 19.30 uur aanvangen. Onder bezielende leiding van dirigente Véron Jongstra en samen met maar liefst 13(!) solisten uit het eigen koor, hebben ze een afwisselend programma samengesteld en zingen ze nummers uit verschillende genres zoals gospel, jazz, soul, modern en licht-klassiek.

Ze worden al jaren op piano begeleid door Rob van Heck en samen met het combo, Mark de Wit op drums en Sven Verbeek op basgitaar, verzorgen zij de muzikale begeleiding. Het vrouwenkoor zal niet alleen zingen deze avond, want ook mannenkoor Beeker Liedertafel zal, onder leiding van dirigent Dion Ritten, tijdens het Jubileumconcert een afwisselend repertoire ten gehore brengen. Bovendien komt er een ‘special guest’ die de avond aan elkaar gaat praten.

Nieuwsgierig geworden?
Er zijn nog entreekaarten verkrijgbaar à € 10,- incl. welkomstdrankje bij D’n Binger of mail naar info@femmesvocalesmeijel.nl. Na afloop praten ze graag nog met je na in het café van D’n Binger tijdens de afterparty (met live-muziek!). Daar wil je toch ook bij zijn?!

Zij zingen je graag tegemoet aanstaande zaterdag 5 oktober!

Mobiele versie afsluiten