Site pictogram Meijel24

Controle brandblussers bij d’n Binger

Ook dit jaar (jaarlijks de 2e zaterdag van maart) is het weer mogelijk om jouw handbrandblusser(s) te laten keuren. Je kunt jouw brandblusser(s) op zaterdag 9 maart voor controle aanbieden bij Gemeenschapshuis d’n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel.

D’n Binger is voor inname geopend vanaf 09:00 uur tot 14:00 uur. De controle vindt plaats tegen gereduceerde tarieven. De prijs voor een controle betreft € 6,50 incl. BTW per blustoestel. In de prijs zijn inbegrepen een verzegelingset en controlesticker. De materiaalkosten van een eventuele reparatie zijn hierbij niet inbegrepen. Deze moeten na de controle contant worden afgerekend. Bij grote bedragen is het mogelijk om een factuur te ontvangen, U kunt op deze dag ook nieuwe brandblussers en andere veiligheidsmiddelen kopen.

Ook voor bedrijven
Verder organiseert brandweer Meijel voor de bedrijven op vrijdag 8 maart de mogelijkheid om hun blusmiddelen in hun bedrijf te laten keuren. De controle vindt plaats op jouw bedrijf en er worden géén voorijkosten berekend. Hiervoor kun je je aanmelden via: info@vanbusselbrandbeveiliging.com Je kunt ook bellen met 06-43800595

Brandweer Meijel vraagt je om jouw blussers te voorzien van jouw naam en telefoonnummer.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Mark van Rooij op telefoonnummer 06-10888868 (tussen 18:00 – 19:00 uur)

Mobiele versie afsluiten