Site pictogram Meijel24

Nog enkele kaarten voor ’t Sjééle Waazel Gala

Al voor de 11e keer organiseert C.V. De Kieveloeët uit Meijel ’t Sjééle Waazel Gala. Een avond die in het teken staat van de buutte. Limburgse en Brabantse toppers hebben al op de Meijelse planken gestaan, van jeugdkampioenen tot veelvoudig Limburgse en Brabantse kampioenen. Dat is op zaterdagavond 8 december a.s. niet anders.

Traditioneel wordt de avond geopend door een jeugdbuuttekampioen, dit jaar is dat Eva Dewaide. Vervolgens nemen verschillende Brabantse en Limburgse toppers plaats in de ton, zoals Sylvia Ramakers (Limburgs kampioene 2014), Harold Schroijen (Limburgs kampioen 2010), Dirk Kouwenberg (winnaar Keijebijters Kletstoernooi 2017), Fer Naus (Limburgs kampioen 2017) en Andy Marcelissen (meervoudig Brabants kampioen).

Daarmee staan er louter kampioenen in de ton op het Sjééle Waazel Gala 2018. De avond wordt muzikaal ondersteund door Die Heimat Kapelle en Let’s Do It verzorgt een spetterende dans. Om geheel in stijl deze jubileumeditie af te sluiten hebben ze meervoudig LVK winnaar Spik en Span weten te strikken. Het belooft dus een avond vol kampioenskwaliteit te worden, waarbij vooral gelachen moet worden. C.V. De Kieveloeët, onder aanvoering van Prins Marcel I, nodigt je van harte uit voor een avond gezelligheid in d’n Binger op 8 december 2018.

Kaarten zijn te koop via www.kieveloeet.nl, maar ook via d’n Binger. Kaartjes kosten € 16,50 per stuk. Wees er snel bij, want op=op! Tot ziens op 8 december in Meijel! De avond begint om 20:00 uur, de deuren gaan open om 19:00 uur.

Mobiele versie afsluiten