Persoonlijk, smaakvol en ambachtelijk sinds 1910. Slagerij van den Beuken is al 115 jaar gevestigd in het Limburgse peeldorp Meijel. Vader Jan (Jan van Driekus Max) droeg januari 2015 de hakbijl met trots over aan zoon Erwin, de vierde generatie uit een échte slagersfamilie. Samen met het team zetten Erwin en Sandra vol trots en passie deze traditie voort.
Onze vers aanbiedingen voor deze week
Heerlijke Herfstproducten ij Uw Slager.
VERSE WORST
Traditionele Hollandse worst, huisgemaakt. Heerlijk met stamppot of uit de pan.
ELKE 4E GRATIS
KIPBURGER
Vers gemaakt van 100%
Hollandse kip van Tante Door.
ELKE 4E GRATIS
FILET BUIDELTJE
Buideltje van een filetlapje, gevuld met mosterd, augurk en geraspte kaas, omwikkeld met rookspek.
BOTERHAMWORST
Licht gekruid, zacht van smaak en fijn van structuur. Onze ambachtelijke boterhamworst is een klassieker op brood.
BIJ 100 GRAM KRIJG JE 50 GRAM GRATIS!
Er is weer volop heerlijke BALKENBRIJ, ROOKWORST, ERWTENSOEP, ZUURKOOL, diverse STAMPPOTTEN, BLOEDWORST, LEVERWORST en nog veel meer lekkers……
Wekelijks kiezen en genieten uit 14 verschillende verse maaltijden. Informeer in onze slagerij!
Openingstijden
Woensdag 8.30 – 12.30 / 13.30 – 17.30 uur
Donderdag 8.30 – 12.30 / 13.30 – 17.30 uur
Vrijdag 8.30 – 17.30 uur
Zaterdag 8.30 – 13.00 uur
Wist je dat?
Wist je dat ons varkensvlees mals, gezond en buitengewoon lekker is. We hebben dit te danken aan de combinatie van een bijzonder varkensras en een uitgekiend dieet. Zijn voer is een samenstelling van zuivere tarwe, gerst en mais, gemengd met olijfolie. Dit zuivere ingrediënt verbetert niet alleen de smaak, maar bestaat ook voor meer dan de helft uit oliezuur, een gezond mono-onverzadigd vetzuur. Het vetzuur dat zo in het vlees terecht komt heeft een cholesterolverlagend effect. Duroc d’Olives is alleen verkrijgbaar bij de betere slager.



