Persoonlijk, smaakvol en ambachtelijk sinds 1910. Slagerij van den Beuken is al 115 jaar gevestigd in het Limburgse peeldorp Meijel. Vader Jan (Jan van Driekus Max) droeg januari 2015 de hakbijl met trots over aan zoon Erwin, de vierde generatie uit een échte slagersfamilie. Samen met het team zetten Erwin en Sandra vol trots en passie deze traditie voort.
Deze week in de aanbieding
Woktopper Beef Truffel
Wokken maar! Beefreepjes met truffelmarinade, groenten en aardappeltjes!
100 gram € 2,49
Hamburgers
Vers gemaakt van heerlijk mals vlees.
Elke 4e GRATIS!
Pancetta
Pancetta Coppata: Italiaanse specialiteit.
Gezouten, gekruid en lucht gedroogd waardoor je een unieke en intense smaak krijgt. Met GRATIS recept!
Nu 100 gram slechts € 3,95
Javaanse Smulslof
Smulslof met kipsate, gebakken uitjes en lenteui! Thuis opwarmen en smullen maar.
Per stuk € 5,95
Van den Beuken Uw Slager. Sinds 1910




Openingstijden
Woensdag 8.30 – 12.30 / 13.30 – 17.30 uur
Donderdag 8.30 – 12.30 / 13.30 – 17.30 uur
Vrijdag 8.30 – 17.30 uur
Zaterdag 8.30 – 13.00 uur
Wist je dat?
Wist je dat ons varkensvlees mals, gezond en buitengewoon lekker is. We hebben dit te danken aan de combinatie van een bijzonder varkensras en een uitgekiend dieet. Zijn voer is een samenstelling van zuivere tarwe, gerst en mais, gemengd met olijfolie. Dit zuivere ingrediënt verbetert niet alleen de smaak, maar bestaat ook voor meer dan de helft uit oliezuur, een gezond mono-onverzadigd vetzuur. Het vetzuur dat zo in het vlees terecht komt heeft een cholesterolverlagend effect. Duroc d’Olives is alleen verkrijgbaar bij de betere slager.