Site pictogram Meijel24

Grote Kofferbak Verkoop in Meijel | Schrijf je nu in

Meijel, ben je klaar om jouw spullen een nieuw thuis te geven of wil je wat extra geld verdienen door jouw ongebruikte items te verkopen? Dan is de Kofferbak Verkoop in Meijel precies wat je zoekt. Op zondag 13 oktober, van 09.00 tot 15.30 uur, vindt dit bruisende evenement plaats op de locatie: Nederweerterdijk 1 in Meijel. Oftewel bij Schutterij sint Willibrordus Meijel.

Kofferbak Verkoop in Meijel

De Kofferbak Verkoop biedt een geweldige kans om honderden potentiële kopers op één locatie te bereiken. Maak ruimte in je huis door spullen te verkopen die je niet meer gebruikt en geniet van live muziek en de mogelijkheid om wat lekkers te eten en te drinken.

Aanmelden
Het aanmelden als verkoper is eenvoudig. Bezoek hiervoor onze website www.willibrordusmeijel.nl. Mis deze kans niet om jouw spullen een nieuw leven te geven en wat extra geld te verdienen! Tag een vriend die ook zou willen verkopen.

Belangrijke informatie:

Over de Kofferbak Verkoop
De Kofferbak Verkoop is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door schutterij sint Willibrordus. Het biedt de gemeenschap van Meijel en omliggende gebieden de kans om hun spullen te verkopen, nieuwe items te ontdekken en te genieten van een gezellige dag uit voor het hele gezin.

Shoppen en een gezellig dagje uit
Heb je geen spulletjes om te verkopen, maar wil je juist tweedehands koopjes doen én een gezellig dagje uit? Dan ben je van harte welkom op de Nederweerterdijk 1 in Meijel. Tijdens of na het shoppen kun je ook hier lekker genieten met een kopje koffie. Of van een drankje en een hapje op het terras.

Tot zondag de 13e oktober!

Mobiele versie afsluiten