Site pictogram Meijel24

Start blokfluitlessen in Meijel op 1 oktober

rumifaz – depositphotos.com

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en daarom starten wij als stichting Tone Muziekles weer met het aanbieden van blokfluitlessen.

Blokfluitlessen in Meijel

Als je een muziekinstrument wilt leren bespelen en het fijn om een basis te hebben hiervoor. Daar is de blokfluit heel geschikt voor. Zit je in groep 4 of hoger, dan ben jij helemaal klaar om te beginnen met het maken van muziek. In de blokfluitlessen leer je de beginselen van de muziek. Denk aan noten lezen, ritmes spelen en vooral samen muziek maken in een klein groepje.

De meeste muzikanten beginnen hun muzikale loopbaan met blokfluitles. Na één jaar blokfluitles starten zij op een muziekinstrument. Welk instrument het beste bij iemand past is afhankelijk van interesse, karakter en aanleg. Veel beginnende leerlingen weten nog niet goed welk instrument zij willen gaan bespelen, anderen hebben al van jongs af aan een duidelijke voorkeur voor een bepaald instrument.

Starten met blokfluiten
Op 1 oktober starten ze met de blokfluitlessen in D’n Binger in Meijel meteen na schooltijd. Zo kun je direct aan de slag met onze vakdocent Emmy Stultiens die jullie meeneemt in de wonderlijke wereld van muziek. “We werken met kleine groepjes, zodat er voor iedereen genoeg aandacht is om het blokfluiten goed aan te leren. Hopelijk zien we een hoop nieuwe gezichten op 1 oktober. Muzikale groeten van Tone Muziekles“.

In 30 lessen leer je om een liedje te kunnen spelen via noten lezen. Je leert ritme tikken en spelen en je kunt samen muziek maken. En dat voor maar €100.

Interesse
Heb je interesse? Mail dan naar secretariaat@tonemuziekles.nl

Mobiele versie afsluiten