Site pictogram Meijel24

Succesvolle editie van het Vriendentreffen bij Schutterij Sint Willibrordus

Afgelopen zaterdag organiseerde Schutterij Sint Willibrordus weer het jaarlijkse Vriendentreffen. Het was een dag vol plezier voor jong en oud. De sfeer was geweldig en iedereen genoot van de activiteiten. Ze kunnen trots terugkijken op een geslaagde editie en kijken al uit naar volgend jaar!

Vriendentreffen

De Vlammende Geiten winnen bij de volwassenen!
Bij de volwassenen werd er hard gestreden om de beker. Het team De Vlammende Geiten won uiteindelijk de wedstrijd en nam de trofee mee naar huis.

Jeugdvriendentreffen: Dit zijn de winnaars
Ook de jeugd deed mee aan spannende wedstrijden. Dit was de top 3:

  1. Kris
  2. Fenne
  3. Junne

De andere 20 deelnemers kregen ook allemaal een medaille en een snoepzak voor hun inzet.

Activiteiten voor de kinderen
Naast de schietwedstrijden konden de jongsten zich uitleven op een groot springkussen en genieten van windbuksschieten op kleine doelen. De hele dag door was er plezier en vertier voor alle leeftijden.

Eten, drinken en gezelligheid
Zoals altijd was er voor iedereen genoeg te eten en te drinken. De bar bleef de hele dag geopend, en later in de middag zorgde de frietwagen voor heerlijke versnaperingen voor de aanwezigen. Met een fantastische sfeer en veel blije gezichten kijken we al uit naar de volgende editie van het Vriendentreffen. Schutterij Sint Willibrordus bedankt iedereen die heeft deelgenomen en bijgedragen aan deze onvergetelijke dag. Tot volgend jaar!

Mobiele versie afsluiten