Site pictogram Meijel24

Burgemeester Wilma Delissen | “Toe:r dur Méél” aanstaande zondag

Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo bezoekt de komende weken de dorpen van gemeente Peel en Maas om afscheid te nemen. Per 1 oktober aanstaande is ze geen burgemeester meer en volgt Bob Vostermans haar op. 

Met een dorpentour kunnen inwoners nog één keer met haar in gesprek gaan. Iedereen is welkom om bij deze bezoeken aan te sluiten. Aanstaande zondag 8 september staat een bezoek aan Meijel op de planning!

Afscheid

Om 10:00 uur zal CV De Kieveloeët de burgemeester en haar echtgenoot welkom heten in hun Clubhuis de Heere van Meijel. Tijdens de Bónte Aovend in januari ontving ze uit handen van Prins Jarno I een knapzak, om herinneringen te maken middels een Toer dur Méél. Dit initiatief is dus uitgegroeid tot een gemeentebrede afscheidstour, met zondag a.s. het bezoek aan Meijel.

Vanaf +/- 10:30 uur gaan ze met de legerjeep door ons peeldorp om naar diverse locaties te rijden en te bezoeken… Denk hierbij aan verenigingen, evenementen maar ook gewoon bij de inwoners…

Zou jij of jouw vereniging, bedrijf, of instelling etc. ook een bezoek wensen? Neem gerust contact op met Mark van Rooij en ze proberen dit in het programma te passen.

Deze “Tour dur Méél” zal duren tot +/- 15:00 uur. Aansluitend zal Burgemeester Delissen – van Tongerlo de Sint Nicolaaskerk – “de Kathedraal van de Peel“ – gaan bezoeken als het middelpunt van Meijel waar een vrije inloop is voor alle inwoners van Meijel. 

Ook hier kunnen verenigingen, individuen, instellingen etc. iets opdragen aan de burgemeester denkende aan een kort woordje, een speciale herinnering delen, een optreden, of gewoon een hand schudden met een koffie of thee. Wees welkom en laat je zien en horen, zodat we namens heel Meijel Burgemeester Delissen – van Tongerlo een verdiend afscheid vol Peelgeluk kunnen geven….

Zou jij of jouw vereniging, bedrijf, of instelling etc. ook een bezoek wensen? Neem gerust contact op met Mark van Rooij: 06-25002144.

Mobiele versie afsluiten