Site pictogram Meijel24

LowlugXL | een dag vol LEGO voor de echte fan in Meijel!

Op 25 augustus vindt de vierde editie van LowlugXL plaats in Meijel in D’n Binger. Van 10.00 tot 15.00 kun je genieten van originele bouwwerken die de Lowluggers en hun gasten tentoonstellen

LowlugXL

Zo zijn er dit keer een aantal layouts met thema’s van lang geleden, zoals Paradisa en Aquazone. Daarnaast kastelen, treinen, ruimtevaart, Harry Potter en nog veel meer!
De Technic afdeling van Lowlug is als vanouds weer goed vertegenwoordigd, dit keer met een trucktrialparcours. 
Uiteraard kun je ook zelf nog even lekker aan de slag aan de bouwtafel of bij de verkoopstand van Baarlo Bricks steentjes kopen. 
Kortom, een heerlijke dag met LEGO voor elke liefhebber van jong tot oud!

Het evenement wordt georganiseerd door de Nederlandse LUG (LEGO User Group) Lowlug. Lowlug werd in 2003 in Meijel opgericht als online ontmoetingsplek voor volwassen LEGO-fans (Afols) en groeide al snel uit tot een club van formaat. In de afgelopen 21 jaar werd door Lowlug wereldwijd deelgenomen aan LEGO-events en waren de bouwwerken van Lowluggers te zien in o.a. Washington DC, Portugal, Denemarken, Noorwegen, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, LEGOworld en in het LEGO House in Billund Denemarken.

In 2008 werd Lowlug een RLUG, Recognized LEGO User Group, een officiële status verleend door The LEGO Group. Lowlug organiseert zo’n drie besloten meetings per jaar en één publiek toegankelijke LEGO-dag als een jaarlijks terugkerend evenement. LowlugXL, zondag 25 augustus in Meijel in D’n Binger tussen 10.00u en 15.00u. 
De entree is €3,-.

De Lowluggers heten je van harte welkom op LowlugXL!

Mobiele versie afsluiten