Site pictogram Meijel24

Jo Lenaers 80 jaar lid van RKMSV Meijel

Op 1 juli van dit jaar was erelid Jo Lenaers maar liefst 80 jaar lid van RKMSV Meijel.  Een zeer bijzondere mijlpaal welke de club natuurlijk niet ongemerkt voorbij liet gaan. Daarom zijn op vrijdag 19 juli voorzitter Jacq Crommentuijn & bestuurslid Joep Melssen samen op verrassingsbezoek geweest bij Jo. Nét voor het middageten bij Zorgcentrum Sint Jozef.

Jo Lenaers

Namens RKMSV kreeg Jo een mooie oorkonde en een bosje bloemen overhandigd. Jo was hiermee zeer vereerd. Wat heeft Jo allemaal gedaan bij RKMSV? Nou eigenlijk teveel om op te noemen, maar ze willen toch enkele zaken benoemen.

Jo heeft in het vaandelteam van RKMSV gespeeld, hij was jeugdleider en later bestuurslid. Jo was jarenlang vertegenwoordiger namens de KNVB in de regio. Hij was medeorganisator van de KNVB jeugdvoetbaldagen. Verder was Jo verantwoordelijk voor het solidariteitsfonds in onze regio. Hij speelde een grote rol in het tot stand komen van het jubileumboek ter gelegenheid van ons 100 jarig bestaan.

Jo is nog steeds actief voor RKMSV, hij is namelijk lid van onze onderhoudsploeg, in Meijel de Dinsdagmiddagploeg genoemd.

Mobiele versie afsluiten