Site pictogram Meijel24

Dorpsschieten op d’n Diêk

Drumband & Schutterij St. Odilia Ospeldijk organiseert ‘Dorpsschieten op d’n Diêk’. Deze feestelijke middag, die voor iedereen toegankelijk is, belooft een dag vol plezier, competitie en gezelligheid te worden.

Dorpsschieten op d’n Diêk

Het evenement vindt plaats op zondag 30 juni en begint om 13:00 uur. Het Dorpsschieten op d’n Diêk biedt activiteiten voor jong en oud. Naast de schietwedstrijden, waar zowel individuele deelnemers als teams van drie tot zes personen aan mee kunnen doen, zijn er tal van attracties voor de jeugd. Kinderen kunnen zich vermaken op een stormbaan, een springkussen en genieten van verfrissend ijs uit de ijsco kar.

Naast de sportieve activiteiten is er ook een loterij georganiseerd met vele aantrekkelijke prijzen. Iedereen, inclusief de eigen leden van St. Odilia, is uitgenodigd om mee te schieten met zowel de schuttersbuks als de luchtbuks. “Dit evenement is speciaal veur eederein“, aldus de organisatie. “Het is een mooie gelegenheid om samen te komen, plezier te hebben en deel te nemen aan een stukje traditie van Ospeldijk.

Voor meer informatie en om je in te schrijven, kun je kijken op de website van Drumband & Schutterij St. Odilia Ospeldijk.

Mobiele versie afsluiten