Site pictogram Meijel24

Bier & Rib Festival bij De Heere van Meijel

Op vrijdagavond 7 juni organiseert De Heere van Meijel een Bier & Rib Festival in de binnentuin met live muziek van akoestisch coverrock duo Andy Geuijen & Rene Basten, alias ‘The Morgan Freemans’.

Bier & Rib Festival

Tijdens deze avond geniet je onbeperkt van gemarineerde spareribs van de houtskool BBQ (met de welbekende ‘Heere’-marinade van onze chefs) geserveerd met salade en friet met Parmezaanse kaas. En dát met een heerlijk speciaalbiertje van de tap en live muziek.

Vier het leven
Vier het leven’, zo luidt de slogan van De Heere van Meijel. Ben jij een spareribs en speciaalbier liefhebber? En hou jij van rock muziek? Dan is vrijdagavond 7 juni de ideale dag voor jou om het leven te komen vieren in de proeftuin van De Heere van Meijel. Akoestisch coverrock duo ‘The Morgan Freemans’ maken al jaren samen muziek en spelen de lekkerste rockcovers van o.a. ‘The Eagels’, ‘The Foo Fighters’, ‘Golden Earring’ en meer! Met een vleugje humor zorgen ze voor gezellige entertainment en is een top avond gegarandeerd.

Kom genieten van een heerlijke vrijdagavond met lekker eten, drinken, live muziek en hopelijk zomerse temperaturen. De avond start om 19:00 uur (inloop vanaf 18:30 uur) en de kosten bedragen €42,50 p.p. inclusief onbeperkt spareribs en drie speciaalbieren van de tap.

Reserveer nu een tafel en ‘vier het leven’!

Genieten van onbeperkt spareribs kan alleen op reservering, reserveren kan tot woensdag 5 juni.

Mobiele versie afsluiten