Site pictogram Meijel24

47e Fiets4Daagse De Peel | Voorinschrijven van start

Fiets4Daagse De Peel staat weer in de steigers staan om straks iedereen weer te verwelkomen en te laten genieten van een fantastische en sportieve Fiets4Daagse. Dit evenement wordt dit jaar gehouden van 9 t/m 12 juli 2024.

Fiets4Daagse De Peel

Vier dagen recreatief fietsen in de Limburgse- en Brabantse Peel, de Kempen, de Meijerij en langs de Maas met 3 startplaatsen: Deurne, Meijel en Stiphout. Dagelijks een andere startplaats kiezen om te vertrekken is wederom mogelijk. Alle routes, 30 – 45 en 60 km, zijn bewegwijzerd, duidelijk beschreven of kunnen ingeladen worden middels QR-code en leiden zo weinig mogelijk langs drukke wegen.

Startlocatie in Meijel: Gemeenschapshuis d’n Binger. Vertrektijden zijn dagelijks tussen 9.00 en 13.00 uur. De eindcontrole sluit dagelijks om 17.00 uur.

Inschrijven
Voorinschrijven voor deelname van een, twee, drie of vier dagen is mogelijk van 1 maart tot 2 juli. Dit kun je doen via de website van de organisatie: www.fiets4daagsedepeel.nl waar ook je ook meer info kunt vinden over de drie startplaatsen. Uiteraard kan ook tijdens de Fiets4Daagse op elke startlocatie ingeschreven worden.

Een Fiets4Daagse die je mee moet beleven…… Sportief en recreatief genieten tijdens Fiets4Daagse De Peel met vele bezienswaardigheden en live-entertainment voor jong en oud.

Voor meer informatie kun je mailen met info@fiets4daagsedepeel.nl.

Mobiele versie afsluiten