Site pictogram Meijel24

Doe mee met de Landelijke Opschoondag

Op zaterdag 23 maart is het weer zover: de Landelijke Opschoondag. Duizenden mensen in Nederland gaan op straat, in parken en langs het water de strijd aan tegen zwerfafval. In Meijel hebben bijna honderd adoptanten, vrijwilligers die hun eigen straten of gebied schoon houden, zich samen verenigd in Meijel Schoon.

Meijel Schoon

Deze adoptanten zetten zich in om de leefbaarheid van Meijel te verbeteren door Meijel zwerfafval vrij te maken en hiermee meer Peelgeluk voor iedereen te creëren. (Peelgeluk voor jou en Meijel). Verschillende adoptanten van Meijel Schoon doen ook mee met de landelijke Opschoondag. Alle Meijelse inwoners kunnen echter mee doen en zich aanmelden, dit kan via het mailadres meijelschoon@dorsoverlegmeijel.nl of via Whatsapp kan ook op 06-47593609. Graag uiterlijk 20 maart aanmelden.

De adoptanten verzamelen zich en starten daarna met opruimen op zaterdag 23 maart a.s. om 09.00 uur bij De Heere van Meijel. Voor opruimmateriaal en hesjes wordt gezorgd. Om 11.30 uur kom je weer terug bij De Heere waar je met koffie, thee of fris en een stuk vlaai nog kunt napraten over de schoonmaakactie.

Meijel Schoon streeft naar een zwerfafval vrij Meijel met de slogan: “Jij vindt Meijel Schoon toch ook op z’n mooist?

Mobiele versie afsluiten