Site pictogram Meijel24

Vier getalenteerde zangeressen uit Meijel treden op bij STARS

STARS is hét grootste kidsconcert in Meijel waarbij Meijelse muzikanten, zangeressen en danseressen een groot podium krijgen. Voor zangeressen Julia, Juliëtte, Loes en Suze is zo’n podium hun favoriete plek. Tijdens STARS blazen deze vier Meijelse meiden de tent omver.

STARS

Ontmoet de vier solisten van STARS
Voor de 13-jarige Loes is een groot podium niet vreemd. Ze zit op het Bouwens van der Boijecollege waar ze jaarlijks tijdens de Revue in DOK6 optreedt. “Zingen is voor mij het gevoel van blijdschap en dat is wat ik het liefst laat horen”, vertelt Loes. Ook Julia – 15 jaar – staat geregeld op de planken. Net als alle vier de meiden zong ze bij Mekiko. Nu zit ze op het Valuas College en volgt ze daar de topklas Musical waarmee ze regelmatig optreedt. “Maar dit project is extra bijzonder omdat er allemaal Meijelse mensen op één podium staan”, vertelt ze.

Wie WMGOI Kids kennen, kennen Juliëtte en Suze. Zij zongen die avond een prachtig duet van Ilse de Lange. Muzikaliteit is er bij Juliëtte – 15 jaar – met de paplepel ingegoten, ze komt uit een heel muzikaal gezin. Toen ze 11 jaar was mocht ze de hoofdrol in de musical Belle and the Beast vertolken bij MeOnStage. “Als ik bezig ben met muziek kan ik écht ontspannen”, vertelt Juliëtte. Hetzelfde geldt voor de 13-jarige Suze: “Zingen is mijn passie, het verveelt nooit”. Suze zingt al sinds ze heel jong is, vanaf groep 4 ontdekte ze haar zangtalent bij Mekiko. Afgelopen zomer stond ze nog op het podium van DOK6 tijdens het zomerconcert van Mekiko. “Op 2 en 3 maart gaat iedereen stralen. Meer dan 100 Meijelse kinderen gaan straks optreden in D’n Binger!

Een bijzonder en uniek kidsconcert in Meijel op 2 en 3 maart 2024 in D’n Binger. Waar een klein dorp als Meijel, groot in kan zijn. Klik hier voor kaarten voor STARS.

STARS wordt mede mogelijk gemaakt door o.a.: Agrippa B.V., Elite Transport Solutions B.V., Scizzors by Danique

Mobiele versie afsluiten