Site pictogram Meijel24

Fietsendiefstal op klaarlichte dag in Ospel

Afgelopen zondag 10 december om 09.13 uur loopt een man over de Meijelsedijk vanuit de richting Meijel in de richting van Ospel. Als hij een huis passeert aan de Meijelsedijk t.h.v. de Zwarteboordweg bedenkt hij zich ineens dat fietsen veel gemakkelijker is en opent hij bij een woonhuis het poortje en loopt via het terras naar de garage en daar leent hij de damesfiets die er staat.

Fietsendiefstal Ospel

Al fietsend verlaat hij de tuin en vervolgt zijn weg richting Ospel. Waar de man naartoe gefietst is dat is niet duidelijk. Camerabeelden aan de Meijelsedijk hebben de man niet zien fietsen, dat zou beteken dat hij hoogstwaarschijnlijk de Moostdijk of de Ontginningsdijk is ingefietst.

De gedupeerde bewoners willen iedereen waarschuwen en laten weten dat het ook overdag niet veilig is en dat er mensen zijn die zich niet schamen om zomaar een tuin in te lopen om een fiets te stelen. Wees gewaarschuwd!

Herken je deze persoon of weet je waar deze persoon verblijft dan is de politie hier zeker in geïnteresseerd maar ook de eigenaar van de fiets zou dit graag willen weten. Zij willen de fiets graag terug. Het gaat om een damesfiets van het merk Gazelle, type Chamonix sportive style in de kleur blauw metalic / zilvergrijs metalic.

Mobiele versie afsluiten