Site pictogram Meijel24

Themamiddag “Geheugentraining” in d’n Binger

KBO Meijel organiseert op dinsdag 24 oktober 2023 een themamiddag geheugentraining. Mevr. Nell Lipsch zal je deze middag op de hoogte brengen van de mogelijkheden om je geheugen te activeren. Kortom: een interessante, leerzame bijeenkomst met zeker ruimte voor vragen. Ook niet KBO leden zijn van harte welkom.

Themamiddag geheugentraining

Sleutels vergeten! Wat was nou die boodschap? Hoe heette dat nou toch? We krijgen er allemaal vroeg of laat mee te maken. Bij het ouder worden, maken we ons soms zorgen om ons geheugen. Hoe komt het, dat we dingen vergeten en wat kunnen we eraan doen?
Een geheugentraining helpt om vaardigheden van het brein op te frissen. Je kunt je brein fit houden door er actief mee aan de slag te gaan. Het is belangrijk voor je geheugen om steeds weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij het opfrissen van oude vaardigheden en het aangaan van nieuwe uitdagingen maak je de verbindingen tussen de gebieden in je geheugen (weer) wakker. Tijdens de workshop zal blijken dat het waardevol, maar ook gezellig is, om op een ontspannen manier met het brein aan de slag te gaan. De workshop is voor alle senioren geschikt. Er zitten zowel makkelijke als moeilijke(re) oefeningen bij.

De themamiddag vindt plaats op dinsdag 24 oktober van 14:00 tot 16:00 uur in d’n Binger. De eigen bijdrage is gratis. Opgeven kan bij Lies Hanssen, telefonisch 06 – 57.33.31.15 of per mail: lies.hanssen@gmail.com. Opgeven kan tot en met zondag 22 oktober.

Tijdens de workshop:

Mobiele versie afsluiten