Site pictogram Meijel24

Battle of Meijel…..met Abseilen vanaf de Meelse kerktoren

Abseilen vanaf de Meijelse kerktoren? De strijd aangaan op de inflatable afmatrace? Of liever rustig een puzzel oplossen? Het kan allemaal op zaterdag 23 september. Tussen 18.00 en 21.00 uur ga je als groep/keet de strijd aan tegen de andere deelnemers (max 6 personen per groep).

Wie wint de Battle of Meijel?

Voor de jeugd van brugklas t/m 16 jaar organiseren enkele Meijelse verenigingen i.s.m. Stichting 10R events: ‘de Battle of Meijel’. Een combinatie van escapepuzzels, behendigheidspellen, snelheidsopdrachten of, voor de wat stoerdere onder ons, de echte actie activiteit het abseilen vanaf de Meijelse kerktoren.

Ze starten met een korte uitleg om 18.00 uur in SJIK, waarna ze de strijd aangaan. Als groep ga je in het ‘verzet’ en dien je de meeste punten te scoren. Je kunt de begeleiders wellicht omkopen en vind wellicht ook de verraders onder ons. Als verzetshelden word je met een legerjeep naar de locaties gebracht. Om 20.45 uur eten we welk teams de meeste opdrachten heeft volbracht. Na de activiteiten ontsteken ze de vrijheidsvlam en vieren ze het bevrijdingsfeest in SJIK. DJ Jesse zal dan de tent op zijn kop zetten.

Opgeven of meer info? Mail naar info@10reventsmeijel.nl.

Tot ziens namens de samenwerkende verenigingen Toneelvereniging C.O.M, EHBO Meijel, Schutterij St. Nicolaas, Bevrijdingscomite, slagwerkgroep Beatz, Dorpsoverleg en 10R Events Meijel.

Mobiele versie afsluiten