Site pictogram Meijel24

Denk mee over het centrumplan Panningen

Gemeentehuis Peel en Maas Panningen-4Het gebied tussen het Raadhuisplein en de voormalige postkantoorlocatie (hoek Raadhuisstraat-Patersstraat) in het centrum van Panningen wordt opnieuw ingericht. De gemeente Peel en Maas wil de verkeersveiligheid verbeteren, het gebied aantrekkelijker maken voor de bezoeker en beter inrichten op de klimaatverandering.

Panningen

In maart 2023 heeft de gemeenteraad gekozen voor de ‘variant zonder woningsloop’. Deze variant wordt verder uitgewerkt. Ze zijn benieuwd naar de ideeën die iedereen hierbij heeft.

Online meedoen
Je kunt online meedoen op de website Doe Mee Peel en Maas. Daar vind je een vragenlijst. Je kunt bijvoorbeeld aangeven wat je goed of niet goed vindt in het gebied, wat behouden moet blijven of wat nieuw toegevoegd moet worden. Ook kun je meedenken over oplossingen voor verkeer en parkeren, het opvangen van regenwater en het creëren van een koelteplek voor de hete zomerdagen. Je kunt de vragenlijst invullen van donderdag 24 augustus tot en met zondag 24 september 2023.

Inloopbijeenkomst
Woensdag 6 september 2023 organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst. Je kunt van 16.00 uur tot 20.00 uur binnenlopen bij Gemeenschapshuis In Kepél, Kerkstraat 27 in Panningen. Er zijn medewerkers van de gemeente en adviesbureau Kragten aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook kun je op de inloopbijeenkomst jouw mening en ideeën geven voor de inrichting van dit gebied. Ook als je de online vragenlijst al hebt ingevuld, ben je van harte welkom bij de inloopbijeenkomst.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht op de pagina Centrumplan Panningen.

Mobiele versie afsluiten