Site pictogram Meijel24

Bónte middich op zondag 22 januari gaat niet door

Met pijn in het Vastelaoveshart heeft CV De Kieveloeët moeten besluiten de Bónte middich af te gelasten. Door teleurstellende kaartverkoop is de vereniging hiertoe genoodzaakt. De Bónte Aovend van vanavond, zaterdag 21 januari, gaat WEL door!

CV De Kieveloeët

Tijdens de Bónte Aovend is iedereen welkom, ook de bezoekers die al kaartjes hadden gekocht voor de Bónte middich. De kaartjes van de zondagvoorstelling zijn vanavond namelijk ook geldig. Zo kan iedereen komen genieten van een fantastische avond met Méélse sketch (Spèùtj Éllef), zang (winnaars Liedjesaovend, De Kwéékers), muziek (Goe Gehusseld) en buutte (Berry Knapen en Joep de Wildt). Ook zal er tijdens de Bónte Aovend een loterij plaatsvinden met geweldige prijzen!

De bezoekers met kaarten voor de Bónte middich die helaas niet in de gelegenheid zijn om zaterdagavond te komen, kunnen de kaarten inwisselen in ruil voor contant geld bij de Heere van Meijel. Dit kan tot uiterlijk 1 februari 2023.

Voor de Bónte Aovend zijn nog kaarten te koop via www.kieveloeet.nl, bij de Heere van Meijel of aan de deur. De zaaldeuren gaan vanavond om 19:00 uur open, aanvang van de avond is 19:45 uur.

Mobiele versie afsluiten