Site pictogram Meijel24

De nieuwe Prins van C.V. De Kieveloeët in Meijel is Erwin Verheijen (Foto’s)

TIjdens een drukbezocht Prinsenbal bij ‘De Heere van Meijel’ in de dorpsstraat in Meijel is vrijdagavond Erwin Verheijen uitgeroepen tot Prins van C.V. de Kieveloeët in Meijel. De kersverse Prins Erwin zal voorop gaan tijdens het carnavalsseizoen van 2022-2023 in Meijel.

Prins Erwin 1e

Vrijdagavond werd eerst oud prins Pascal van zijn functie ontheven. Hij heeft de afgelopen twee jaar mogen reageren over t’Kieveloeteriek. Na een spannende ontknoping waarin Louis van Gaal zijn WK-selectie bekend maakte, kreeg het aanwezige publiek eindelijk antwoord op de vraag wie de aanvoerder wordt; ‘Wie o wie wért de néjje Prins?’. Vorst Ron gaf het antwoord op deze vraag, waarna Erwin door een bomvolle zaal bij de Heere van Meijel de weg naar het podium vond.

Erwin (49 jaar) is bijna 25 jaar samen met Lisette van Rooij en zij hebben 2 dochters (Fenne en Amber). Erwin is absoluut geen onbekende tijdens de Vastelaovend in Meijel: als één van de Erpelemééntjes tijdens de Bonte Aovend/Middig, als onderdeel van het optocht-duo Erwin & Erwin, dat in 2017 Vastelaovesvierders van het jaar werd.

Aanstaande zaterdag zal Prins Erwin I zijn eerste opwachting al gaan maken buiten ’t klubhusj, tijdens de Liedjesaovend bij De Vangrail. Daarna volgt op zaterdag 3 december ’t Sjééle Waazel Gala waar nog kaarten voor te koop zijn via kieveloeet.nl en bij de Heere van Meijel.

Prins Erwin I kan dus al flink van zijn prinsenschap gaan genieten de komende weken!

Erwin is al vele jaren een deelnemer aan de optocht als duo met Erwin en Erwin. “Als ze me ooit vragen voor prins, wat ik niet hoop. Dat heb ik zo vaak gedacht. En dan is het zover dat ze je komen vragen. Dan zeg je meteen volmondig ja!“, aldus de kersverse Prins.

Spreuk
Koester ’t vléjje, verheug òw ópoe toekomst, mér geniet nòw saame van dizze vastelaovend.

Mobiele versie afsluiten