Site pictogram Meijel24

Genieten tijdens vier voorstellingen van Toneelvereniging C.O.M. in Meijel

Toneelvereniging C.O.M. uit Meijel gaf afgelopen weekend vier voorstellingen op vier locaties in het centrum in Meijel.

Genieten tijdens vier voorstellingen

In 2020 had toneelvereniging C.O.M. een grote productie op de planning staan, maar vanwege corona kon dat niet doorgaan. Omdat de mensen eraan toe zijn, hadden ze vier kleinere voorstellingen bedacht. Per toneelstuk konden 25 bezoekers aansluiten, in totaal dus 100 mensen per avond.

Vier locaties

De voorstellingen vonden plaats op vier locaties. In de beugelbaan waar door twee toneelspelers een Méélse quiz wordt uitgevoerd. Daarna liepen de bezoekers door naar de Sint-Nicolaaskerk waar het laatste avondmaal op een komische wijze werd nagespeeld. De volgende stop was bij Oppe Koffie, waar ‘de derde helft’ werd gespeeld. Verschillende termen uit het voetbal kwamen voorbij, maar ook de frustraties van de vrouw, die zint op wraak nadat haar man te laat thuis is gekomen. De laatste voorstelling vond plaats in d’n Binger, waar de jeugdafdeling van de vereniging liet zien wat ze de afgelopen tijd hebben geleerd. De jeugdvereniging liet het publiek zien wat toneel inhoudt.

Verrassingen onderweg
De voorstelling werden ‘De C.O.M. draait door…’ genoemd, dit omdat alle bezoekers door het centrum liepen. Niet alleen op vier locaties vonden er een voorstelling plaats, ook op de weg ernaar toe kwamen de deelnemers verrassingen tegen. Een paar fantastische culturele avonden waar de inwoners van Meijel met volle teugen van genoten.

 

Mobiele versie afsluiten