Site pictogram Meijel24

Nieuwe coronamaatregelen staan Sjééle Waazel Gala niet in de weg

Het aangekondigde Sjééle Waazel Gala van CV De Kieveloeët op zaterdagavond 13 november a.s. gaat volledig door zoals gepland. De nieuwe aangekondigde coronamaatregelen vormen geen bedreiging om het evenement veilig te organiseren. Met als enige maatregel het controleren van het coronatoegangsbewijs bij binnenkomst kan het evenement verder volledig binnen de maatregelen veilig plaatsvinden!

Sjééle Waazel Gala

Daarom nodigen we iedereen van harte uit om deze avond te komen genieten van de Limburgse en Brabantse topartiesten in onze buutteton. Niemand minder dan Henrie van Geneijgen, Berry Knapen, Bjorn Smits, Dirk Kouwenberg en Boy Jansen zullen gaan zorgen voor de lachgarantie, zodat u gaat ‘Bèùke van ’t Lache’. De avond wordt muzikaal omlijst door Die Heimat Kapelle en showgroep Let’s Do It! zorgt voor een spetterende dans.

Trommel dus vrienden, familie, buren en kennissen op voor een verantwoord avondje uit, vol buuttes. CV De Kieveloeët, onder aanvoering van Prins Pascal I, nodigt je van harte uit. Kaartjes (e-tickets) zijn te koop via www.kieveloeet.nl, maar ook bij De Heere Van Meijel. Tot ziens op zaterdag 13 november a.s. in Meijel.

Koop nu jouw kaarten en zorg dat je deze avond niet mist!

Mobiele versie afsluiten