Site pictogram Meijel24

D66 Peel & Maas wil deelnemen aan gemeenteraadsverkiezingen

D66 wil met een lokale lijst deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Peel en Maas in 2022. Dat maakt het afdelingsbestuur van de partij bekend. Met deze actie wil D66 in de slipstream van de landelijke populariteit van de partij ook in de gemeente Peel en Maas voet aan de grond krijgen.

Jonge, gedreven kandidaten nemen initiatief

Noah Sijben (Helden), Nina Selen (Kessel) en Omar El Khader (Helden) hebben begin maart (nog vóór de landelijke verkiezingen) een plan tot deelname gepresenteerd aan het regionale afdelingsbestuur. In een reactie legt het bestuur de reden tot deelname uit: “Het doordachte plan en de gedrevenheid en het enthousiasme van deze leden hebben ons als bestuur aangestoken en we zien het helemaal zitten om met deze talentvolle club de verkiezingen in te gaan.

Eerste keer deelname D66 in Peel en Maas
Sijben geeft aan dat D66 de ambities niet onder stoelen of banken steekt. “Met ruim 3000 D66-stemmers bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen en veel nieuwe leden in de gemeente is er groot potentieel voor een sterke D66-fractie in de gemeenteraad. Het is mooi om te zien dat het D66-geluid in Peel en Maas met de dag toeneemt. We hebben er het volste vertrouwen in dat we met ons groeiende team in de komende gemeenteraadsverkiezingen een geweldig resultaat kunnen boeken!

Mobiele versie afsluiten