Site pictogram Meijel24

Wie heeft het mooiste prinsenhuis van Meijel?

Helaas, geen vastelaovend dit jaar. Dat betekent: geen bonte avond, geen liedjesavond, geen Kéjsjeutebal, geen Véngneuzebal, geen optocht, geen prins en dus ook geen versierde prinsenstraat. Toch wil De Kieveloeët dat de vastelaovend niet zomaar aan ons voor bij laten gaan.

“De prins in de straot”

Altijd al eens dat gevoel willen hebben om in een prinsenhuis te wonen of in de buurt te wonen waar de prins woont? Dat kan dit jaar zomaar eens mogelijk worden. Welk GEZIN tovert hun huis om tot het ‘prinsenhuis’ van 2021? Zo hopen ze toch wat vastelaovend in Méél te creëren en zullen de straten in Meijel hopelijk evengoed rood, geel en groen kleuren! ”Wij zijn heel benieuwd wie dit jaar “de prins in de straot” heeft!” aldus de carnavalsvereniging.

Schrijf je (tot en met woensdag 10 februari) in via optocht@kieveloeet.nl o.v.v. je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, maak vóór 13 februari van jouw huis een écht prinsenhuis en wie weet zal de jury jouw huis op zondag 14 februari uitroepen tot het mooiste prinsenhuis van 2021. Voor de liefhebbers is de Kievelvlag voor €12,50 te koop bij De Heere van Meijel. Het winnende huis ontvangt uiteraard een spetterende prijs!

Houd je bij het versieren van je huis uiteraard wel aan de veiligheidsmaatregelen omtrent het corona-virus. Zorg er dus voor dat je met je eigen gezin het huis versiert en dus niet met de hele buurtvereniging…

Mobiele versie afsluiten