Site pictogram Meijel24

Dorpsvervoer Meijel rijdt weer

Na een gedwongen pauze van 11 weken als gevolg van de Corona crisis start het Dorpsvervoer Meijel met ingang van 8 juni haar activiteiten weer voorzichtig op. Er zijn de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om het vervoer zo veilig mogelijk te laten verlopen. Niet alles zal direct weer oud en vertrouwd aanvoelen. Helaas kan dat voorlopig niet anders.

Dorpsvervoer Meijel

Uitgangspunt bij het vervoer is voorlopig dat degene die vervoerd wordt geen symptomen van Corona vertoont. En uiteraard wordt de nodige afstand in acht gehouden. Daarnaast gelden, tot nader bericht, de volgende regels.

Per rit kan slechts één persoon vervoerd worden. De passagier neemt plaats op de achterbank en doet zelf de veiligheidsgordel om, voorin zitten is niet mogelijk. Van de passagiers wordt verwacht dat ze zelfstandig in en uit stappen Tussen de voor- en achterstoelen is een doorzichtig scherm aangebracht en de chauffeur draagt een mondkapje en handschoenen. In de auto is ontsmettingsmiddel aanwezig.
Van de passagiers verwachten ze, indien mogelijk, dat zij een mondkapje dragen waarvoor ze zelf zorgen.

Reserveren voor de ritten kan op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur via 0774667825 of mail dorpsvervoer@stjozefwonenenzorg.nl

Mobiele versie afsluiten