Site pictogram Meijel24

Kééj Knappe Kwéékmiddig

Op zondag 2 februari 2020 organiseert C.V. De Kieveloeët alweer de 22e editie (2×11!) van de “Kééj Knappe Kwéékmiddig”. Vanaf 14.00 uur staat de Rabozaal van D’n Binger geheel in het teken van Vastelaovesmuziek van en voor de jeugd. Ook zullen Prinses Kimberly en Vorst Jens afscheid nemen als heersers van de Kéjsjeut. De nieuwe Prins en Prinses van de Kéjsjeut zullen dan de scepter overnemen.
Heb jij zin om jouw eigengemaakte carnavalsliedje voor te dragen aan Prins Pascal? Laat jij de Prins meezingen en dansen? Schrijf je dan vóór 24 januari in bij Benny Vaes via liedjes@kieveloeet.nl!

Kééj Knappe Kwéékmiddig

Inspiratie voor liedjesarrangementen nodig? Kijk dan eens op www.midiland.de of www.karaoke-versie.nl. Mocht je een nummer van een oud-deelnemer van de liedjesmiddag van de volwassenen willen gebruiken, klop dan even bij de artiest aan of stuur een mailtje naar liedjes@kieveloeet.nl.

Het belooft een fantastische middag voor iedereen te worden! Prins Pascal ziet “groeët en kléénj” graag optreden op zondag 2 februari, zodat je samen het vastelaovesgeluk kunnen beleven!

Mobiele versie afsluiten