Site pictogram Meijel24

Gevraagd: Tips vur de vastelaoveskrant ‘De Kieveloeët’

Vanaf november 2019 wordt er alweer aan een nieuwe editie van de Vastelaoveskrant “De Kieveloeët” gewerkt. In deze editie moeten natuurlijk weer vele ludieke verhalen geplaatst worden over gebeurtenissen die het afgelopen jaar binnen onze gemeenschap gebeurd zijn.

Tips vur de vastelaoveskrant Meijel

Als er weer eens hard gelachen wordt en dat gebeurt gelukkig nogal eens, kun je heel Meijel laten meelachen door de aanleiding even door te geven.

Ludieke verhalen
Ken je een ludiek verhaal? Zorg dan dat het redactieteam dit verhaal te horen krijgt. U kunt het verhaal gewoon in het Nederlands aanleveren. De redactie van de krant zorgt ervoor dat het omgezet wordt in het Mééls dialect.

Redactie
De redactie bestaat uit Annelies Daniëls, Hans Martens, Fred van Rijt, Frans Strijbos, Jeroen Schriks, Bart Verstappen en Koen Verstappen. De deadline voor het aanleveren is 1 februari 2020.

Monalies, zij weet raad!
Dat je last kunt hebben van wintertenen wist ik wel, maar van winterballen! Niet te geloven wat ik ooit voor vragen krijg. Heb je last van opvliegers of zie je ze af en toe vliegen als je naar de vogeltjes kijkt, deel het gerust met Monalies, zij weet raad!

Heb jij nog een goed verhaal van iets ludieks dat je hebt meegemaakt, mail het dan naar: krant@kieveloeet.nl

Mobiele versie afsluiten