Site pictogram Meijel24

Méél Hi Um
 | Receptie OLS-winnaar St. Willibrordus

Na een zinderende kaveling heeft schutterij St. Willibrordus, op zaterdag 13 juli, het OLS in Sevenum gewonnen. Daarmee hebben ‘De Grúún van Méél’ het OLS na 65 jaar weer naar Meijel en naar Peel en Maas gebracht!

Receptie op zondag 20 oktober
Om deze fantastische prestatie te vieren, organiseert de schutterij een receptie op zondag 20 oktober aanstaande van 14:00 uur tot 17:00 uur in D’n Binger. Kom de schutters en buksmeester feliciteren. Iedereen is van harte welkom.

Oók presenteert de schutterij de stuurgroep
De schutterij heeft D’n UM gewonnen en organiseert daarom het OLS in 2020. Dit kan de vereniging natuurlijk niet alleen. Dat kan alleen slagen, als het een feest wordt, gedragen door de gehele gemeenschap. Meer dan 1.000 vrijwilligers zijn nodig om dit cultuur-historisch volksfeest tot een succes te maken. Een stichtingsbestuur gaat de organisatie leiden. Het bestuur, onder leiding van voorzitter Hubert Vos, werkt nauw samen met de voorzitters van de diverse werkgroepen. Samen vormen zij de stuurgroep. Op zondag 20 oktober stelt de schutterij óók de stuurgroep aan jou voor.

Iedereen is welkom
De schutterij wil er alles aan doen om er samen een onvergetelijk mooi feestjaar van te maken. Samen met Meijel, met Peel en Maas, met de regio én iedereen die erbij betrokken is. Op 20 oktober is iedereen dan ook van harte welkom!

Mobiele versie afsluiten