Site pictogram Meijel24

Voormalig burgemeester Hubert Vos benoemd tot voorzitter stichtingsbestuur OLS 2020

De organisatie van het OLS 2020 in Meijel (Peel en Maas) krijgt vorm. Hubert Vos, voormalig burgemeester in het Peeldorp Meijel, is benoemd tot voorzitter van het stichtingsbestuur.

Schutterij St. Willibrordus won d’n Um en gaat daarom in 2020 het OLS organiseren. Dit kan de vereniging natuurlijk niet alleen. Zo’n groot cultuur-historisch evenement kan alleen slagen, als het een feest wordt, gedragen door de gehele gemeenschap van Meijel, Peel en Maas en de regio. Meer dan 1.000 vrijwilligers, denkers en doeners, zijn broodnodig om dit volksfeest tot een succes te maken. Een stichtingsbestuur gaat de organisatie leiden. Het bestuur werkt nauw samen met de voorzitters van de meer dan 10 werkgroepen, die een specifieke taak hebben. Samen vormen zij de stuurgroep.

Naast Hubert Vos als voorzitter bestaat het stichtingsbestuur uit de ondernemers Gerrit Sanders, secretaris en Frits Berben, penningmeester. Namens schutterij St. Willibrordus maken Anoesjka Koopmans, vice voorzitter met pr & communicatie als aandachtsgebied en Twan de Bruin, inkoop & sponsoring, deel uit van het bestuur. Linda Linssen verzorgt de verslaglegging van de vergaderingen van het bestuur en de stuurgroep.

Samen
Voor schutterij St. Willibrordus, ook wel ‘De Grúún van Méél’ genoemd, is het de tweede keer dat zij het OLS gaan organiseren. Zij wonnen eerder het OLS in 1954. “We zijn verheugd met de benoeming van dit stichtingsbestuur. We gaan er alles aan doen om er samen met velen een onvergetelijk mooi feestjaar van te maken. Samen met Meijel, met Peel en Maas, met de regio, met Limburg én iedereen, die erbij betrokken is”, aldus schutterij St. Willibrordus. Momenteel treffen we de verdere voorbereidingen om de juiste mensen op de verschillende posities te krijgen.
Op 20 oktober vindt de receptie plaats in gemeenschapshuis D’n Binger, alsook de officiële presentatie van het stichtingsbestuur en de voorzitters van de werkgroepen.

Mobiele versie afsluiten