Site pictogram Meijel24

Teams strijden om felbegeerde titel ‘Peelbazen van Peel Zonder Grenzen 2019!’ (Foto’s)

Dit weekend staat Meijel altijd helemaal in het teken van Peel Zonder Grenzen, hét dorpsspel in de kern van Meijel met uitdagende vragen en opdrachten. Vrijdag en  en zaterdag was het alweer de vierde editie. Zaterdagmiddag was het goed toeven op en rondom het Alexanderhof en Alexanderplein. Honderden deelnemers, jong én oud, streden om die felbegeerde titel: ‘Peelbazen van Peel Zonder Grenzen 2019!

‘Peel Zonder Grenzen spel’
Een dag vol uitdagende opdrachten en listige vragen. Elke groep ontving een Peelboek dat als rode draad door de dag liep en de groepen van opdrachten en vragen voorziet. Aansluitend aan het dagprogramma volgde het grote finalespel midden in Meijel met verschillende stormbanen, springkussens en uitdagende breinbrekers.

Peel Zonder Grenzen wordt ondersteund door tientallen verenigingen, bedrijven en organisaties die mede het succes vormen. Twee dagen lastige vragen oplossen, opdrachten uitvoeren en stormbanen afleggen komen samen op de feestavond waar ook het winnende team bekend wordt gemaakt. Dit team mag zich een jaar lang de Peelbazen van Peel Zonder Grenzen noemen.

Mobiele versie afsluiten