Site pictogram Meijel24

Het allereerste Mééls mini-OLS

Een wedstrijd met de grote schuttersbuks, waarbij werd geschoten op punten, net zoals bij het echte OLS. Net als bij het echte OLS was er een reportersduo aanwezig (Erwin Daems en Ger Basten), die verslag deden. En net als bij het echte OLS klonk er in de finale-ronden het bekende deuntje Esprit als er –helaas- een afvaller was. Wie zou deze wedstrijd winnen? Als de wedstrijd was gespeeld, was hij ‘utj’ en was er een winnaar. Vandaar de naam voor de wisselbeker: d’nUtj. Wie zou er deze zondag naar huis gaan met ‘d’nUtj’?

Mééls mini-OLS
Het maximale aantal van zestien drietallen begon ’s middags met de wedstrijd. Na enkele schietronden waren er drie drietallen over. Zij gingen in de finale samen uitmaken wie de winnaar zou worden. Op de derde plaats, een bronzen medaille, eindigde Team Erwin (Erwin Daems, Wout Slegers en Roel Wuisman). Er waren twee drietallen over die nog een ronde moesten schieten om uit te maken wie uiteindelijk de winnaar werd. Het team YoungCapital Heren (Olivier Mans, Jordy Hendriks en JannickGulpers) bleek het beste en zij wonnen de wedstrijd; een super-prestatie van deze drie sterke schutters! De tweede plaats – zilveren medaille – werd gewonnen door Team Smits (Hans Smits, Eddy Janssen en René Janssen).

De huldiging van de plaatsen 1 t/m 3 vond plaats in het clubgebouw. De schutters van Team Young Capital Heren ontvingen daarbij ieder een mooi pakket versnaperingen, een ‘gouden’ medaille en de wisselbeker d’nUtj. Een super mooie OLS-ervaring op deze gezellige zondagmiddag bij de schutterij.

Mobiele versie afsluiten