Site pictogram Meijel24

Toneelvereniging C.O.M. druk bezig met repetities ”Allo Allo” (Foto’s)

De leden van toneelvereniging C.O.M. Meijel zijn druk bezig met de repetities voor het toneelstuk ”Allo Allo”. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 30 maart, woensdag 3 april, vrijdag 5 april en zaterdag 6 april om 20.00 uur en zondagmiddag 7 april om 16.00 uur.

In Allo Allo draait alles om de avonturen van de overspelige Franse caféuitbater René Artois en zijn vrouw Edith. Als centrum van een web van intriges verbergen zij het schilderij van De Gevallen Madonna in opdracht van de Duitse bezetters. En dan zitten er ook nog eens twee voortvluchtige Britse piloten verstopt bij oma. Wordt er een radio geleverd die vermomd is als opgezette kaketoe…

Reserveer snel
Reserveringen zijn alleen mogelijk via de site www.toneel-meijel.nl waar je doorgelinkt wordt via de reserveringslink naar het reserveringsbureau. Is dit voor jou ongemakkelijk, dan kun je natuurlijk vanaf nu altijd een kaartje kopen bij gemeenschapshuis d`n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel. Kaartjes kosten p.p. € 15,00 inclusief pauzedrankje voor volwassenen. Voor kinderkaartjes en het VIP-arrangement gelden andere prijzen, zie daarvoor deze website.

5 én 6 april uitverkocht
Gezien de grote belangstelling (want 5 én 6 april is al helemaal uitverkocht) is het noodzakelijk om snel te reageren als men wil komen genieten.

Mobiele versie afsluiten