Site pictogram Meijel24

Into The White goes 90’s/00’s

Het evenement ‘Into The White’ dat traditiegetrouw de zaterdag voor kerst plaatsvindt in D’n Binger in Meijel heeft dit jaar voor een nieuw concept gekozen. Dit jaar vindt het evenement plaats op zaterdag 22 december 2018. Het dance evenement voor jongeren krijgt dit jaar een nostalgisch tintje met 90’s én 00’s muziek. Zo is het gelukt om iconische namen van toen vast te kunnen leggen, namelijk Dj BoozyWoozy en Klubbheads van onder meer ‘Party Affair’ en ‘Turn Up The Bass’. Echte klassiekers dus!

Into The White goes 90’s/00’s
Deze vierde editie krijgt dus een iets andere wending waar Into The White ooit mee begonnen is, niet alleen de mainstream house die populair is, maar specifiek een mix van 90’s en 00’s klassiekers. Uiteraard is er ook ruimte voor de muziek van nu. De alleskunner “Hitmaestro’’ en de heren van ‘’Yo Momma’s Favorite’’ zullen de line up in de grote zaal compleet maken. 
Dit jaar wordt er ook wat nieuws geïntroduceerd, namelijk ‘Het Stille Feestje’. Een heuse silent disco op een leuke locatie in D’n Binger. Het collectief van Dampkring, opererend vanuit De Ketter, zal samen met Yo Momma’s Favorite dit feestje begeleiden.

Zaterdag 22 december in D’n Binger

Het evenement vindt plaats bij gemeenschapshuis D’n Binger, Alexanderplein 2 in Meijel. De deuren gaan open omstreeks 21:00 uur.

Line up
Klubbheads vs Dj BoozyWoozy | Hitmaestro | Yo Momma’s Favorite | Dampkring | Het Stille Feestje

Tickets

Bekijk alle informatie op www.intothewhite.net

Into The White wordt medemogelijk gemaakt door IN Eventmanagement, De Heere van Meijel én D’n Binger

Mobiele versie afsluiten