Site pictogram Meijel24

Auto volledig uitgebrand na rook uit dashboard

Donderdagavond is een auto volledig uitgebrand op de weg Aan de Grave in Heythuysen. De auto reed vanuit de N279 richting Nederweert-Eind toen er plotseling rook onder het dashboard vandaan kwam.

Lokatie moeilijk te bepalen
Er kwam ineens veel rook uit het dashboard waarop ik direct de auto heb verlaten“, aldus een van de inzittenden. “Voorbijgangers hebben de brandweer gebeld” De lokatie was, in het donkere buitengebied tussen Nederweert-eind en Heibloem, moeilijk te bepalen. In eerste instantie werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand in Heibloem. Even later voor een autobrand in Leveroy en uiteindelijk voor de brand Aan de Grave in Heythuysen.

De auto stond in de berm geparkeerd waardoor ook een stukje berm in vlammen opging. Door een snelle inzet van de brandweer bleef het naastgelegen bos gespaard. De brandweer van Meijel kwam ter plaatse om de autobrand te blussen. De auto is volledig verloren gegaan. Het ambulancepersoneel heeft de inzittenden onderzocht. Een van de twee had flink wat rook binnen gekregen.

Mobiele versie afsluiten