Site pictogram Meijel24

Summer Kick-Off Meijel


Summer Kick-Off gaat uitbreiden met een tweede dag. Voorheen vond het dancefestival de zaterdag voor de vakantie begon, plaats. Vanaf dit jaar heeft de organisatie besloten om vrijdag 13 juli 2018 al de vakantie in te gaan luiden op de Trambaan in Meijel. De organisatie wil op de vrijdag een oudere doelgroep aanspreken dan de doelgroep die zaterdag aangesproken wordt. Muzikale omlijsting zal worden ingevuld door een tribute band met lokale artiesten.

Toernooi en Beachparty
Niet alleen de vrijdag zal de organisatie veranderingen doorvoeren, maar ook op de zaterdag! Op zaterdag 14 juli 2018 zal Summer Kick-Off ook weer een volleybaltoernooi gaan organiseren. Voorheen werd er vooral gevolleybald door de jeugd van 14 t/m 23 jaar, maar dit jaar zit er geen maximale leeftijd aan de inschrijving van dit toernooi vast. De inschrijfdatum wordt via de kanalen van Summer Kick-Off tijdig gecommuniceerd. ’s Avonds zullen ongeveer 2000 bezoekers komen feesten bij de beachparty gekoppeld aan een thema. Vorig jaar vond dit feest plaats bij 2 stages: de “Mainstage” en “De Speeltuin”. In 2018 breidt Summer Kick-Off uit naar maar liefst 4 podia!

Dit jaar al op vrijdag open!
Stichting Summer Kick-Off uit Meijel heeft vorig jaar zijn 10e editie mogen organiseren. Al 10 jaar lang wordt de zomer op de eerste zaterdag van de vakantie door jeugd van 14 jaar en ouder knallend ingeluid op de Trambaan in Meijel. Gemiddeld wordt er bij Summer Kick-Off ieder jaar door ongeveer 2000 bezoekers gefeest. Na 10 jaar op rij de zomer op zaterdag met de jeugd vanaf 14 jaar te beginnen, was het voor de organisatie tijd om met iets nieuws te komen. Summer Kick-Off begint dit jaar niet op zaterdag, maar zal de zomer op vrijdag al openen!

Benieuwd naar meer? Houd de Facebook- en Instagrampagina én natuurlijk de site in de gaten voor meer informatie omtrent de ticketverkoop, artiesten, inschrijving van het volleybaltoernooi en nog veel meer. De organisatie ziet je graag in het weekend van vrijdag 13 juli én zaterdag 14 juli!

Mobiele versie afsluiten