Site pictogram Meijel24

Boeren van Nederweert Dag: aanmelden is nog mogelijk

De staldeuren gaan open op zondag 3 juni

De Boeren van Nederweert zijn trots op hun bedrijf en laten dat op 3 juni graag zien. Ben jij benieuwd naar wat er anno 2018 in een boerenbedrijf gebeurt? Het is nog mogelijk om je aan te melden voor de Boeren van Nederweert Dag via www.boerenvannederweert.nl.

Vanaf 11.00 uur zetten ruim twintig ondernemers van de vereniging Boeren van Nederweert de staldeur voor je open. Pluimveehouders, akkerbouwers, rundvee- en varkenshouders. Ze ontvangen je deze ochtend thuis aan de keukentafel met een kop koffie. En vertellen over de liefde voor hun vak. Hun inspanningen voor het welzijn van hun dieren en een gezonde leefomgeving. De keuzes die ze maken om hun bedrijf te vernieuwen en levensvatbaar te houden. En over het belang van de agrarische sector in Nederweert als voedselproducent en banenmotor. 

Om elke bezoeker de persoonlijke aandacht te kunnen geven die hij verdient, geldt er een inschrijving voor de Boeren van Nederweert Dag. Via de website www.boerenvannederweert.nl kun je je aanmelden voor een bezoek aan een van de deelnemende bedrijven. Per bedrijf kun je zien voor hoeveel bezoekers er die ochtend ruimte is. Wees er dus snel bij!  

Mobiele versie afsluiten