Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Summer Kick-Off 2022

Summer Kick-Off 2022

22/07/2022 - 18:00 tot 23:59

Op vrijdag 22 juli en zaterdag 23 juli wordt de trambaan in Meijel weer omgetoverd tot een heus festivalterrein met niet één maar twee podia. Dit jaar met het thema: ¡Viva la MexiSKO!.

Summer Kick-Off Meijel

Op vrijdag wordt er afgetrapt met de 18+ ¡Foute Fiësta!. Alle foute hitjes mogen worden meegezongen onder leiding van de Neerkantse DJ Walliezz en Meijelse Tuan Stex. Verder belooft de organisatie nog een hele spetterende verrassing. De tickets voor deze avond zijn online verkrijgbaar voor € 9. Zaterdag van 11.00 tot ongeveer 16.00 uur vindt het volleybaltoernooi plaats waarbij teams vanaf 4 deelnemers in de 18+ en 18- poule strijden voor de felbegeerde titel. Inschrijven kan tot 15 juli voor € 25 per team.

DJ-contest
Tijdens het volleybaltoernooi vindt er nog een strijd plaats: namelijk de DJ-contest. Hier mogen lokale dj’s het tegen elkaar opnemen en wint de beste dj een plek op mainstage volgend jaar. Ben jij een beginnende DJ of juist al zeer ervaren én ben je 14 of ouder? Dit is dan de perfecte kans om jouw dj-talent te laten horen aan het publiek. De inschrijvingen zijn nog geopend.

Op zaterdagavond barst het grote 14+ feest los en zullen The Boy Next Door, bekend van hits als Whenever (samen met Kris Kross Amsterdam), Barry Fest (Ferry de roze flamingo) samen met zijn Surinaamse MC, De Mike, Praia del Sol, Ravish en Mr. Cool de muziek op de mainstage verzorgen. Op de tweede stage, de Rambaan, wordt er techno en house gedraaid. De tickets voor deze avond zijn online verkrijgbaar voor slechts € 17.

De tickets en andere info zijn te vinden via www.summerkickoff.nl.

Gegevens

Datum:
22/07/2022
Tijd:
18:00 tot 23:59
Serie:
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Limburg Nederland
Zet Notificaties aan OK Nee dankje