Site pictogram Meijel24

Slotspektakel op de Vossenberg in Meijel

Op zondag 27 oktober is het tijd voor de finales van de kampioenschappen van de MON. MCC Meijel heeft de eer om dit slotspektakel te organiseren.

Motocross

In de zijspanklasse gaat het er om spannen. Met slechts 13 punten voorsprong op het duo Winston Derksen-Ross Vincent, voert de combinatie Davy Ebben-Nick Maas de kop aan. In deze klasse staat nog een razendsnel duo aan de start. Stephan Wijers-Han van Hal, dit jaar tiende in het WK zijspan en derde in het ONK Masters, zullen een gooi doen naar de dagzege. Stephan is lid van MCC Meijel.

Ook bij de Inter klasse, waar MCC Meijel-lid Demyan van Loon momenteel plek zes in de tussenstand bezet, is de strijd ook nog niet beslist. Hier voert Stan van Zoggel de lijst aan, maar hij wordt door John Cuppen op overbrugbare afstand gevolgd. De Open Nationalen verschijnen zondag aan de start en ook hier is het kampioenschap zeker nog niet beslist. Kortom; spanning is verzekerd.

Op zaterdag 26 oktober trappen we af met een open clubwedstrijd voor alle niveaus. Deelname is met een MON (dag)licentie mogelijk in jeugd-, solo- en zijspanklassen. Deze dag sluiten ze af met een feestavond in de tent.

Mobiele versie afsluiten