Site pictogram Meijel24

Teamuitje VVV in Meijel

Jaarlijks hebben de dames en heren van de gezamenlijke VVV’s in de gemeente Peel en Maas een teamuitje. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor toeristen in Peel en Maas. Het teamuitje is dan ook een ‘dank je wel’ voor de vrijwilligers die dagelijks klaarstaan. Dit jaar ligt de organisatie in handen van de Meijelse VVV-vrijwilligers.

VVV

Op zaterdag 12 oktober kwamen de vrijwilligers van de andere Peel en Maas VVV’s naar Meijel. Na een ontvangst in het “IJshofje”, (zie foto) moesten de spieren worden losgemaakt. De VVV-medewerkers van de andere Peel en Maas dorpen gingen Meijel beter leren kennen door het rondje KEN te lopen. KEN staat voor Kunst, Erfgoed en Natuur. Zo was iedere VVV-vrijwilliger van de verschillende VVV’s in Peel en Maas nog beter in staat om onze prachtige gemeente te promoten.
Na deze tocht werd de middag verder afgesloten met een hapje en drankje in een van de etablissementen van ons dorp.

Mocht jezelf geïnteresseerd zijn om het rondje KEN te lopen of op zoek zijn naar fiets- of wandelroutes of meer informatie over onze gemeente of naar wat op Meijel gerichte cadeauartikelen, dan kun je altijd gerust binnenlopen. Ze zijn door de verbouwingen in het pand ernaast misschien wat minder goed zichtbaar, maar binnen zul je gemotiveerde vrijwilligers aantreffen die je graag van dienst zijn.

Mobiele versie afsluiten