Site pictogram Meijel24

Opgave Kribkesroute Meijel 2024 weer van start

Ook dit jaar wordt er weer een Kribkesroute georganiseerd. Deze 4e Kribkesroute Meijel zal plaatsvinden van zondag 15 december 2024 tot Driekoningen op 6 januari 2025.

Kribkesroute

Gedurende deze periode kan iedereen op eigen initiatief de Kribkesroute lopen of fietsen m.b.v. een speciale routekaart of het scannen van een unieke QR-code. Dit lopen kan ook in gedeeltes, met steeds als vertrekpunt de St. Nicolaaskerk. Alle Kribkes zijn genummerd en zichtbaar vanaf de openbare weg. Nieuw is de mogelijkheid om het verhaal over de Kerststal bij ‘t Kribke te plaatsen.

Wil je ook meedoen en zelf een Kerststal met Kerstgroep maken en iedereen laten zien? Geef je dan op door het invullen van een opgave-formulier en dit vóór 27 november a.s. te sturen naar kribkesroute.meijel@gmail.com of te deponeren in de brievenbus van Bongerd 3 te Meijel. Dit opgave-formulier, met daarop ook alle spelregels en verdere informatie, is te downloaden via de webpagina of af te halen achter in de St. Nicolaaskerk of bij het VVV-punt Meijel.

Mobiele versie afsluiten