Site pictogram Meijel24

Voorstelling ‘MENS’ keert terug naar het theater na succes in 2021

YouTube poster

Na het succesvolle debuut in 2021 keert Collectief MENS terug met een nieuwe voorstelling: ‘MENS‘. Dit collectief bestaat uit onder andere Jeroen Biemans, Peggy Brummans en Rene Thijssen, samen met Annemie Louman en Kevin van Nienhuijs, allen lid van toneelvereniging C.O.M. Meijel.

Voorstelling ‘MENS

De productie is in handen van Lisette Leenders, ervaren regisseuse bij C.O.M., en Roel Leenders is als dramaturg betrokken bij het stuk. Ook acteurs Nick Verberne en Ruud van Hakvoort, bekend van zijn rol in ‘Ik ben Alexander’ van C.O.M., maken deel uit van het collectief. De dansers van Dance Infinity, onder choreografie van Lizette Vos, completeren het ensemble.

Over de voorstelling ‘MENS
De voorstelling gaat over de complexiteit van mens zijn en de keuzes die daarbij horen. Wat gebeurt er als je in een bepaald hokje wordt geplaatst, of zelf anderen in hokjes zet? Hoe ontwikkel je je als je als kind geen keuze hebt gehad? En welke beslissingen neem je tijdens een burn-out of als een keuze onmogelijk lijkt? ‘MENS‘ vertelt herkenbare, aangrijpende en soms confronterende verhalen, ondersteund door intrigerende dans, en is een must voor liefhebbers van theater en dans.

Speeldata en locaties

Tickets kosten € 14,- en zijn te reserveren via www.theaterdegarage.nl. Voor meer informatie over het collectief en de voorstelling, bezoek www.leenderstoneel.nl.

Mobiele versie afsluiten