Site pictogram Meijel24

Openlucht-kunstevent ‘Ovaal’ tijdens koopzondag

Kunst wordt soms gezien als ‘ingewikkeld’ en ‘moeilijk’. Als iets dat niet voor de ‘gewone’ man is. Dat niets minder waar is, wordt bewezen tijdens het kunstevent ‘Ovaal’ in Nederweert op zondagmiddag 6 oktober 2024, waar je kunt genieten van diverse kunstvormen. Dit artistieke buitengebeuren, met diverse exposanten, kunstdemonstraties, livemuziek en live-performances is gratis te bezoeken in het centrum van Nederweert. De winkels zijn deze dag van 13.00 tot 17.00 uur open.

KunstOvaal

Exposanten
Kunstevent ‘Ovaal’ vindt plaats in het centrum van Nederweert van 13.00 tot 17.00 uur. De kunstvormen die te zien zijn, zijn zeer gevarieerd. Van glaskunst en fotografie tot sieraden, beeldhouwwerk en keramiek. Ook geven exposanten diverse demonstraties, waaronder bodypainting.

Cosplay acts, dinosaurus
Tijdens het kunstevent zijn er diverse cosplayers in Nederweert aanwezig, waaronder een dinosaurus, een robot, Transformers en Predators. En ze gaan op 6 oktober allemaal graag met je op de foto.

Winkels open en livemuziek
Op zondag 6 oktober zijn ook de deelnemende winkels (van 13.00 tot 17.00) en horecagelegenheden in Nederweert open. Bij Bi-j Siem op het Lambertusplein treedt de band Millroad op met hits uit de jaren 70 en 80 en bij ijssalon Florence speelt Millgreen.

Mobiele versie afsluiten