Site pictogram Meijel24

Wil jij een mantelzorger in het zonnetje zetten?

Komt bij jou thuis een mantelzorger die regelmatig voor jou zorgt? Waarschijnlijk hebben jullie een hele speciale band samen. Vaak begint mantelzorg klein met het halen van een boodschap, tot het geleidelijk overgaat in dagelijkse zorg. Misschien krijg jezelf geen mantelzorg, maar ken je iemand die mantelzorger is. Mantelzorgers zetten zich vaak belangeloos in omdat ze de zorgverlening zo vanzelfsprekend vinden.

Dag van de Mantelzorg

Op zondag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een mooie dag om alle mantelzorgers in Peel en Maas een extra schouderklopje te geven. Doe je mee? Vul dan het aanvraagformulier in op de website en vraag voor de mantelzorger die jij in het zonnetje wilt zetten het mantelzorgcompliment aan. Je krijgt dan een kleine attentie thuisgestuurd, deze attentie kun je zelf op 10 november overhandigen aan de mantelzorger.

Lukt het niet om het formulier digitaal in te vullen? Bel op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur met Vorkmeer op 077-307 73 50. Om de aanmelding goed te laten verlopen is het handig dat je de adresgegevens van de mantelzorger bij de hand hebt en jouw persoonlijke boodschap voor op de kaart. Je kunt ook hulp vragen aan de lokale ouderenadviseur. Let op er is een sluitingsdatum, je kunt het mantelzorgcompliment aanvragen tot en met 20 oktober ’24.

Bron: Vorkmeer en Gemeente Peel & Maas

Mobiele versie afsluiten